En torsdag såhär mitt i oktober

Denna veckan jobbar jag kortdagar och rent arbetsmässigt är det jätteskönt. Skönt att fortfarande vara pigg efter jobbet, skönt att vara ledig på förmiddagarna, skönt att orka med barnen på kvällarna. Smällen kommer med nästa lön, inget jag ser fram emot.

Idag blev det ingen gubbvila på förmiddagen utan jag höll mig vaken och sökte jobb istället, betydligt mer produktivt än att sova. Jag hittade en del som kändes himla bra, nu återstår att se om något leder till en anställning. Målet är ju trots allt att kunna arbeta heltid, men på dagarna.

Idag blev det inte direkt hem efter hämtning av barnen utan det blev en tur för att köpa nya skor. Victors fötter hade visst vuxit ordentligt under sommaren för de lite mer rejäla skorna var för små. När det ändå köptes skor till Victor fick Lovisa också nya så nu är de kitade och klara för vintern skomässigt, ska kolla igenom om de har termobyxor som passar eller om det behövs några nya. Har Victor vuxit ur sina så har han Lovisas gamla som bör passa, har Lovisa vuxit ur sina får hon nya. Passar hennes ändå gör det inte så mycket för hon har ändå två par efter att ett par slarvades bort vid ett tillfälle. Nåja, det blir att reda ut det där med termobyxor i helgen.

I helgen blir det även en sväng till IKEA, det däringa exkexet behövde skjuts dit så jag får väl vara en snäll chaufför. Jag lär med största sannolikhet förlora förståndet, men det är ju inget ovanligt. Sen hoppas jag på uppehåll i helgen så att jag kan vara ute med barnen, någon lite utflykt hade varit mysigt.

This entry was posted in Barnkläder, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

113,440 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>