Busungarna är hemma igen

Det kändes onekligen lite tomt här hemma när småttisarna hade pappavecka, lugnt men tomt. Nu är de hos mig igen och det var väl blandat humör, men den mest ilskna var nog väldigt trött för det blev tidigt sänggående för hen.

Gårdagen var ganska så trevlig den också. Jag fick visserligen styra om mina planer, men det blev bra ändå. Jag hade tänkt vara ute och pyssla med min kolonilott, jag kände ett behov av dagsljus. Tji fick jag för det var riktigt busväder. Istället blev det en tur till biblioteket, så himla längesedan jag var där och det ryckte lite i lästarmen så det var perfekt att plocka med sig en välfylld påse böcker hem. Mycket skräck passar finfint i höstrusket så det blir trevligt. Borde vara bättre på att besöka biblioteket än vad jag är. Har liksom ganska fullt i bokhyllorna här hemma och gratis är gott, särskilt nu när jag måste leva på mindre pengar än jag gjort på mycket, mycket länge pga gått ner i arbetstid.

This entry was posted in Odlingslott, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,727 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>