Lugnaste lördagen på länge

Det känns som om det varit lite hektiska lördagar senaste tiden, har det inte varit att jag haft barnen har det varit besök, festande, femkamp och annat. Idag kändes det skönt att ha en lugn lördag som tillät en liten tupplur på eftermiddagen.

Förmiddagen var dock inte lika lugn. Jag hittade en intressant bil så jag tog med Silvio och barnen för att kika på den då Silvio ändå behövde komma iväg till lite andra affärer. Bilen gillade jag och det blev ett köp, fint nog blev jag av med min tillfälliga bil också då den togs som inbyte. Yey!! Efter lite shopping, bland annat behövde Lovisa en ny jacka landade jag hemma i soffan och somnade gott.

Nu återstår att se om kvällen bjuder på något att göra eller om det blir en lugn kväll hemma för mig själv. Jag har visserligen en fest att gå på om jag är sugen, men känner mig inte helt pepp på just fest. Vila inför veckan med yrvädrena känns inte helt dumt det heller.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

64,524 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>