Hej hallå igen

Jag är minst sagt världens sämsta bloggare, eller sämst på att uppdatera kanske snarare är sanningen. För det blir ju lite så, tiden rinner iväg, barnen är större och behöver lite mer privacy och jag lever ett ganska ospännande liv ;) .

Kent, var som sig bör helt fantastiska. Jag hade ju inte förväntat mig annat och mina favoritlåtar spelades så jag var mer än nöjd. Det var en väldigt trött jag som sen körde hem. Jag kände mig ändå pigg och sådär när jag satte mig i bilen, men tröttheten kom ganska snabbt ändå. Sen var ju väglaget lite lurigt så jag vågade inte köra hur fort som helst, men jag tuffade hemåt i maklig takt och allt gick fint.

Förra helgen var jag barnledig på riktigt och hade ingenting alls inplanerat. Det känns som det varit mycket inplanerat i höst så en helt tom helg kändes ovanligt. Det ville min kollega ändra på så hon tog med mig på fest på lördagen. Det finns ändå något kul med att gå på fest sådär oplanerat för det finns inga som helst förväntningar och då kan man liksom inte få tråkigt för allt kan bara bli roligt. Och fy tusan så kul vi hade. Alldeles lagom och jag var inte hemma allt för sent heller och slapp baksmällan dagen efter. Lite seg bara, men vem är inte det efter fest. Skön helg helt enkelt.

Denna helgen har hittills varit ganska intensiv. Lovisa skulle på skoldisco igår och därefter skulle hon följa med en kompis hem till hennes pappa och sova över där. Det är ju något vi pratat om ett tag, sen har det inte riktigt blivit av. Pappan bor på annan ort typ sju mil bort så kompisen är ju där varje helg. Nu har ju Lovisa sovit över hos kompisen en gång innan, då hos hennes mamma, men nu blev det långfärd och sova över hos pappan. Det innebar att jag och Victor åkte dit och hämtade henne i eftermiddags. Allt hade gått toppen och det känns ju alltid bra så hon är välkommen fler gånger när det passar.

Som om inte det var nog har vi även ägnat helgen åt att vara kattvakter då Silvio åkt till Göteborg. Lite sällskap behöver ju det lilla livet så han har fått mat, gos och sällskap.

Nu är det en väldigt trött jag som ska ta igen lite sömn innan det är dags att kicka igång helgens sista dag med allt vad det innebär. Det borde innebära att jag orkar leta fram adventsstakar i förrådet, men det känns lite oklart om det kommer hända ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,665 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>