Allt som hänt senaste veckan

Eller hänt och hänt, jag får det att låta som om mitt liv på något vis varit mer spännande och händelserikt än vanligt. Så är inte fallet. Förra lördagen var det julfest med jobbet, det är enda jobbfesten vi har på året så den blir ju alltid intressant. Nu har ju många slutat så vi var kanske lite färre än tidigare, men det blev bra ändå. Jag som lyckats dra på mig en förkylning försökte att ta det någorlunda lugnt, om inte annat är det ju skönt att slippa allt för mycket baksmälla dagen efter. Kom i säng vettig tid och slapp baksmälla så jag är nöjd, att jag hade en kul kväll också var ju bara bra.

Veckan har varit intensiv med kidsen. Jag och Silvio har gått på en liten föräldrautbildning om ADHD i fem veckor så i torsdags var sista tillfället. En himla bra introduktion till det här med att få saker och ting att fungera när man har någon med ADHD i familjen. Det känns också skönt att liksom ha varit inne på rätt spår när det gäller hur jag hanterar barnen även om jag inte på något vis är perfekt och det blir som jag tänkt alla gånger. Tyvärr har jag inte oändligt tålamod, men det blir bra för det mesta och det är det viktigaste.

Ett luciatåg har också betats av, Lovisa hade luciatåg med sin skola redan i torsdags. Det är väl för att alla årskurser som vill ha tåg för sina familjer ska hinna med så det var lite tidigt, men ändå fint och sådär.

Sen har väl veckan överlag varit ganska kort jobbmässigt då jag valde att stanna hemma torsdag och fredag. Den där förkylningen alltså, själva känslan av att vara sjuk har ju gått över för längesedan, men sen kommer det där med slem i luftvägarna vilket resulterade i att jag natten till torsdag knappt sov något utan mer ägnade mig åt att hosta tills jag kräktes. Sjukt oskön känsla. Tänkte att det är lika bra att stanna hemma och försöka bli frisk, den där hostan i kombination med allt damm, flåsande och vad det nu är på jobbet kändes inte bra. Kan väl inte påstå att det känns så värst mycket bättre nu, men ska väl ändå ta mig samman och jobba som vanligt på måndag. Känner mig ju liksom inte sjuk, men kroppen orkar inte riktigt när inte andningen fungerar som den ska, sen hemska hostattacker på det. Nåja, en dag till att vila.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,720 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>