När barnen fyller år

Nu är det den tiden på året då det är fullt upp med barn som fyller år. För en vecka sedan fyllde Lovisa år. Jag firade henne på morgonen innan hon skulle till skolan eftersom barnen skulle till Silvio efter skolan. Hon blev glad för vad hon fick, hon fick bland annat pengar vilket passade henne bra för nu har hon fått ihop så mycket att hon kan köpa en efterlängtad leksak. Hon har länge trånat efter en Hatchimal, men de var slutsålda överallt redan innan jul så det blev ju ingen i varken julklapp eller födelsedagspresent, men när de är tillbaka i butikerna kan hon köpa en för presentpengar.

Igår (lördag) hade Lovisa sitt födelsedagskalas för sina kompisar. Hon sa själv att det var det bästa kalaset ever och det låter ju lovande så jag hoppas att hon är nöjd, det var mycket bus och fina presenter.

På tisdag är det dags att fira nästa buse och han kommer förhoppningsvis bli nöjd över presenterna han får av mig då jag vet att det är sådant han önskar sig.

Det är alltid så mycket roligare när andra fyller år, det är så himla kul att leta upp bra presenter och få fira andra. Väldigt mycket bättre än att själv fylla år.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,303 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>