En blandad vecka

Jag hann knappt vakna i måndags så ringde Lovisas fröken och sa att Lovisa var hängig och behövde hämtas. Liten trött och snuvig tjej hämtades och sen var vi hemma både måndag och tisdag. Trots ihängande snuva var hon pigg nog för skola igen på onsdagen.

Victors födelsedag gick finfint, han blev glad för presenterna han fick och var överlag väldigt nöjd och glad, om än otålig ;) .

I fredags var det dags att hämta hem Victor, han var väl inte i allt för bedrövligt skick och jag hade ändå bara en timme kvar att jobba så det kändes mest skönt att komma hem lite tidigare när det var fredag. Men förkyld är han ju, den lille mannen och mitt i en hostattack var det bara mamma som gällde så därför fick personalen på fritids ringa mig.

Idag har det varit lördag och vi har hunnit med en del. Victor skulle ju absolut jaga pokémons så det gjorde vi, inte fullt så länge som han ville eftersom han ville gå två kilometer till för att knäcka ett ägg, men vi andra var en ganska butter skara så han fick ge sig ;) .
Vi fixade även lite ridkläder till Lovisa. Hon börjar på ridlekis imorgon. Det var på barnhabiliteringens initiativ det blev just ridlekis. Hon har velat börja på ridskola ett tag och jag som är sådär inbiten i hästeriet tycker nog att ridlekis är lite i fjompigaste laget. Dock inser jag ju fördelarna med det också då det inte ställs några krav på färdigheter utan det till största delen handlar om att lära sig hur det fungerar i stallet och sådär, sen är det en liten stunds ridning. Jag vill ju gärna hoppas att hästar är motiverande nog för Lovisa så att hon inte tappar suget när kraven kommer, det har ju gått lite sissådär med hennes tidigare val av aktiviteter.

Nu är det dock alldeles för sent för mig egentligen så jag borde verkligen krypa ner under täcket och försöka hinna sova lite innan de små vaknar. Det är väääldigt tidiga mornar den här veckan eftersom jag satt dem på hård omprogrammering av dygnsrytmen. Än så länge somnar/vaknar de lite för tidigt för att det ska vara idealt, men det är ruskigt skönt att slippa tjata dem i säng om kvällarna och att det faktiskt är de som väcker mig på morgonen när de varit vakna ett tag och tycker att det nog är dags för mig också att vakna ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,729 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>