Fullspäckad helg

Nu har jag precis rivit av någon slags monsterhelg. Att kunna slappa sig igenom helgerna är att föredra, nu blev det inte riktigt så. Att jag var trött igår (lördag) är ju helt självförvållat då jag var uppe alldeles för länge natten innan för att fixa ett nytt mount till WoW. Att jag spenderade timmarna på ett helt annat spel som var aptrist för att få det där mountet var väl baksidan av det hela.

Nåväl. Lördag. Då jagas det i regel pokémons med barnen, vi brukar åka till Linnéparken då det finns gott om stops och pokémons på en ganska begränsad yta så det är lagom för Victor att ta sig fram där. Som den onda moder jag är vägrar jag köra honom i rullstolen om han ska spela pokémon. Ibland protesterar han, men han behöver ju faktiskt hålla igång och röra på sig också och när det ändå är helg ska inte energin användas till något särskilt så det är bara bra för honom.

Och idag var det söndagen. Jag skulle gå en facklig utbildning som är obligatorisk att gå för att få bli skyddsombud. Mina arbetskamrater har redan fått nominera mig till skyddsombud och nu måste jag genomgå lite kurser och bli utsedd av facket också. Det kan bli spännande. Tyvärr var jag tvungen att lämna dagens utbildning lite tidigare för att hinna till Lovisas ridskola, men vi hann och hon fick välja favorithästen idag så hon var mycket nöjd.

Ikväll knyter jag mig tidigt, jag behöver verkligen få sova ordentligt och det är ju sportlov så jag behöver inte gå upp superdupertidigt för att barnen ska hinna till skolan så en liiiten sovmorgon kostar jag nog allt på mig ;) .

This entry was posted in Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,726 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>