Väldigt lugn vecka och helg

Veckan blev ju lite ofrivilligt lugn då jag bara jobbade en dag. Det kommer att kännas i lönekurvertet att det var just en vecka jag normalt jobbar heltid som blev en sjukvecka. Nåväl, i tisdag vaknade jag efter att ha sovit dåligt pga väldigt ont i halsen och sedan kom även huvud/nackvärk som kröp ner i axlarna. Inte på något sätt idealiskt för ett fysiskt krävande jobb så det blev sjukskrivning och bortåt fredag började jag känna mig fräsch igen, men jag vet hur mitt jobb är och att gå dit halvrisig gör bara att risigheten fortsätter så det kändes lika bra att vila ut risigheten helt och hållet.

Helgen var egentligen fullplanerad, men blev minst sagt ändrad. Lördag kväll skulle det egentligen vara restaurangbesök med vänner, men då en vän anmälde sig magsjuk fick vi skjuta det hela på framtiden. Det gav mig mer möjlighet att vila och det var ju inte fel det heller.
Idag, söndag, hade jag egentligen fullt med planer på saker att göra som jag inte gjort i veckan. Inget livsomvälvande, mer städa klart, storhandla och lite sånt som behöver fixas. Iställer hörde mister av sig tidigt på morgonen och undrade om vi inte kunde äta frukost och då blev det en låååång dag med honom istället. Storhandlingen klarade jag av efter att han åkt hem och nu känner jag att efter att ha varit upp tidigt är jag ganska så trött.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,747 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>