Jag jobbar tydligen bara på måndagar

Den här veckan blev inte roligare den, jag hann jobba måndagen och sen dess har det mest varit VAB.

Jag försöker se det positivt och inse att jag får tid till att ta itu med lite andra saker här hemma så helt i onödan är det inte, men mina två framtida löner kommer att bli….spännande.

Idag på morgonen efter att jag lämnat barnen åkte jag iväg för att hämta ett skrivbord som jag hittade i söndags. När jag lastat på det på släpet och var på väg hem fick jag det där himla samtalet om barn som kräkts. Nu hoppas jag att det inte är magsjuka för det har inte varit fler kräkningar eller andra symptom, men hemma måste man ju vara ändå.

Nytt skrivbord var det ja, jag satt så himla illa vid mitt gamla och fick ont så jag provar en annan lösning. Det tar plats, plats som inte är så kul att lägga på ett skrivbord, men jag får också inse att jag spenderar mycket tid vid datorn av olika anledningar så det blir nog bra.

Lovisa fick mitt gamla skrivbord så nu har hon lite mer yta, eller hon ställde ju lego på större delen så det blev inte så mycket mer. Däremot känns det mer aktuellt än någonsin att köpa en loftsäng till henne. Rummet är litet och hon kommer aldrig att få plats med en “vuxensäng” som det är nu. Loftsäng alltså.. som om hon sover på sitt rum ändå ;) .

This entry was posted in Inredning, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

56,638 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>