Veckan som till sist tog slut

Det blev både en lång och en kort vecka. Arbetsveckan var ju minst sagt kort. Jag jobbar ju bara halvtid när jag har barnen så några timmar i måndags och några timmar i fredags hann jag skrapa ihop. Tiden går onekligen lite långsammare när man inte är sysselsatt med jobb.

Annars då? Vi har haft mysigt kattbesök några dagar. I torsdags var Silvio tvungen att åka iväg väldigt hastigt och undrade om jag kunde mata hans katt under tiden. Jag tyckte lite synd om katten som skulle få vara ensam så jag tog hem den till mig istället. Mysigt som attan även om han inte bjöd på så värst mycket sömn första natten ;) . Det kändes tomt när han lämnades tillbaka idag, man vänjer sig verkligen snabbt.

Nåväl, imorgon lämnas barnen till Silvio igen så jag har en vecka med heltidsjobb framför mig. Sen är det mycket annat som också ska hinnas med. Jag håller lite sådär i största allmänhet på med att rensa här hemma. Det är så mycket saker som bara samlas så det är skönt att bli av med en del. Vårstädning kanske jag kan kalla det ;) . En del har jag hunnit med i veckan, men så fort Victor är hemma och vaken blir det inte mycket gjort.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

57,089 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>