En helg går alldeles för snabbt

Nackdelen med att jobba de tiderna jag gör är att fredagskvällen liksom försvinner. Att komma hem bortåt 22 gör en inte så pigg på att hitta på så mycket. Nåväl, i fredags blev det hemgång lite tidigare då vi var klara tidigt.

Helgen har i vanlig ordning ägnats åt återhämtning. Vila är en nödvändighet på helgerna, lite trist, men nödvändigt. I lördags var jag iväg en sväng med barnen och Silvio på eftermiddagen. Lovisa kunde äntligen köpa sin efterlängtade Hatchimal som varit slutsåld i flera månader så hon var överlycklig. Silvio behövde skjuts till ett par andra butiker och när vädret ändå var så himla fint blev det en sväng till Linnéparken för att spela pokémon.

Idag upptäckte jag att det fanns en söndagsöppen tipp, vilken lycka. Att åka till vanliga tippen en lördag är förenat med dåligt humör då det är låååånga köer och alldeles för mycket folk. Min söndagstur var mer lyckad, det var lugnt och sansat på den tippen jag åkte till så mitt ärende var snabbt avklarat. Därefter blev det några timmars häng med M, alltid lika trevligt. Vi har ju inte hunnit ses så mycket i veckan då våra arbetstider inte riktigt har varit kompatibla, så söndagshäng och fredagskaffe blev det.

Imorgon är det ny vecka och kidsen kommer hem igen. Det är lika härligt varje gång, jag saknar dem så mycket när de är hos Silvio, sen är det skönt att vila ett par dagar efter att de har varit här ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

57,089 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>