När jag får ett infall

När semestern var slut och det var jobb och vardag igen. Det var då den kom, känslan av att vara understimulerad. Den kommer ganska ofta, men slog till hårdare nu. Så en sen kväll fick jag för mig att kolla om det fanns några intressanta utbildningar eller kurser att efteranmäla sig till. Och där var den, utbildningen för att bli bibliotekarie. Så jag anmälde mig. I helgen fick jag veta att jag kommit in.

Om jag tänkt igenom det här ordentligt? Inte det minsta. Om jag får det att fungera med jobb, familj och allt det där andra? Inte en aning. Det får bära eller brista. Jag behöver använda hjärnan mer än vad min nuvarande vardag kan erbjuda.

Idag var första träffen så jag har cyklat som en tok på olika håll och kanter. Jag kommer att missa en del föreläsningar eftersom jag jobbar, men med lite disciplin (okej, sjukt mycket disciplin) så borde det gå vägen.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

2 Responses to När jag får ett infall

  1. Nina Andersen says:

    Vad kul Emma! Hoppas du löser vardagspusslet :) Hur lång är utbildningen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

70,207 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>