Rapport från verkligheten

Nu känns det att jag kört två barnveckor på raken med lite helguppehåll, det är inte tyst en sekund ;) . Nu ska jag inte klaga för det har i allra högsta grad varit en väldigt bra vecka. Men ibland kan man liksom längta efter att få läsa en hel mening, få hänga en maskin tvätt utan att bli avbruten eller bara att få gå på toa utan att det blir värsta autobahn i badrummet med barn som bara måste, måste prata om något just då.

I eftermiddags tog vi en liten promenad till biblioteket, jag hade några reserverade böcker (4 st) som det var hög tid att hämta ut, men i vanlig ordning blir det ju lite kikande i hyllorna och vi gick därifrån med 12 böcker. Jag tycker att det är extra kul att Lovisa gärna lånar läseböcker för hon har haft det lite trassligt med läsningen, men nu tycker hon verkligen om att läsa även om hon fortfarande tycker att det är kul. Bara bra att hon ändå tycker om det och kämpar på.

Nu är det dags för det där sista helgrycket med tvätt, dammsugning och matlagning innan det är dags för en ny fullspäckad vecka.

När det gäller studierna har jag varit mer disciplinerad än någonsin, jag ligger bra i fas med uppgifter och läsande så det känns bra. När jag jobbar så mycket som jag gör, har barn och ett liv i övrigt gäller det är planera, fokusera och prioritera för att få ihop det. Motivationen finns ju där, det är ju ändå ett slags drömyrke på riktigt. Jag hoppas innerligt att det jag lyckas få ihop det.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

62,089 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>