Ny vecka, nya motgångar

Det är måndag och jag börjar pessimistiskt. Lika bra det så kan det bara bli bättre.

Dagens positiva är ju att barnen är hemma igen. Jag har saknat ihjäl mig efter de små odjuren så det känns fint.

Mindre fint är att det är någon höstförkylning eller något som lurpassar i kroppen, jag mår inget vidare, men inget har brutit ut (än).

Jag vill minnas att jag nämnde det där med Bullet Journal i våras och jag sätter mig med det på söndagskvällen för att strukturera upp veckan som kommer. Det brukar börja lugnt och sansat och det känns som att det blir en vecka att kunna glida igenom ganska smärtfritt. Sen kommer ju vardagen och knackar på, det är tusen saker som ska fixas, skolutflykter, gympakläder, böcker som ska hämtas/lämnas, läxor ska läsas, vi ska äta (helst) och någonstans på vägen ska ekonomin gå ihop också.

På måndagar med barnen har vi alltid lite fest eftersom vi inte har setts på en vecka. Ikväll spelade vi lite kort och tittade på Shrek. Mysigt och trevligt.

Nu hoppas jag dock på lite sömn så att jag orkar bocka av ännu några saker på veckans to do-lista imorgon. Eller så vaknar jag och mår hemskt, en dag med huvudvärk bådar inte gott för någon som bara har huvudvärk vid sjukdom.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

112,085 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>