Hej från tisdagen

Idag har det varit en intensiv dag. I förmiddags satt jag med den förbaskade inlämningsuppgiften och visste varken ut eller in. Jag ställer höga krav på mig själv och känner mig aldrig riktigt nöjd. Efter jobbet gjorde jag klart det sista. Jag känner mig fortfarande inte nöjd, men vet med mig att jag har gjort så gott jag kan utifrån mina förutsättningar. Hade jag inte varit dundertrött och snuvig förra veckan hade jag ju fått mer gjort då, men det kan jag inte gräma mig över nu.

Jag har även förberett morgondagens seminarie som är för en annan uppgift. Det blir nog bra det också. Upp tidigt är det som gäller, men eftersom jag även slutar tidigt tänkte jag lyxa till det och åka buss. Jag vet verkligen hur man unnar sig ;) .

Nu ska jag ju inte tro att jag kan slappna av, nästa vecka ska ytterligare en uppgift lämnas in så det är hög tid att hugga tag i den.

This entry was posted in Skola. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

114,885 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>