Syskonen orkan har anlänt

Jomen, det är måndag igen. Ny vecka och allt det där. Och barn som kom hem, slut på lugnet alltså. Jag ska inte klaga, det känns alltid lite bättre när de är här, men det hade varit skönt att slippa alla konflikter ;) .

Helgen förflöt som sig bör. I vanlig ordning fick jag inte gjort i närheten av vad jag planerat, men då är ju allt som det ska ;) . Lördagen ägnade jag åt att grotta ner mig i en inlämningsuppgift. Det kändes skönt att få den i stort sett klar. Lite finlir var det enda som var kvar och nu är det också gjort.
Söndagen… den där dagen då jag skulle ta itu med kolonilotten och vara ute i största allmänhet. Gick sådär. Började prata med en kompis och det slutade med att vi sågs för att dricka lite kaffe och prata strunt. Välbehövligt avbrott och hon är ju den finaste sötmunken så vem är jag att klaga. Efter fikat mötte jag upp Silvio och barnen som var i Strandbjörket och lekte. Efter att inte ha träffat barnen på hela veckan var det mysigt med lite galna kramar och prat. Hemma igen kollade jag igenom en serie innan det blev sovdags alldeles för sent.

Men nu njuter vi av att vara samlade igen och hoppas att den där höstförkylningen som lurpassar inte blir allt för hemsk.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

114,885 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>