Mitt i veckan

Vi har överlevt dagen. Inte att se som en självklarhet ;) . Skämt åsido. Idag hade barnen studiedag, så ingen skola och dessutom var deras respektive fritids stängt. Nu börjar ju barnen bli så stora att de kan klara sig själva och de har ju provat på det lite då och då, men aldrig under såhär många timmar. Jag hade ju en halvdag med arbete att genomlida med sprängande förkylningshuvudvärk så idag sattes barnen på prov. Nu jobbar jag ju relativt nära hemmet så skulle det gå åt skogen så är jag hemma på under tio minuter. Inga större problem uppstod och vi hördes av på telefon vid ett par tillfällen för att se att allt var bra. Lite mellanmål fixar de ju själva och de har alla typer av underhållning de kan behöva dessutom tenderar de att vara mer sams om de bara har varandra.
Skönt att allt gick bra, nu börjar de ju bli så stora att fritids inte är en självklarhet så värst länge till så det är ju bra att kunna fasa in det här med att klara sig själva. Dock är ju steget att ta ansvar för nycklar och ta sig hem själva lite större, men det kommer.

Imorgon väntar seminarie för min del så nu har jag sett till att förbereda mig så mycket jag kan. Egentligen skulle jag åkt iväg efter jobbet och fixat en viktig grej, men det blev tyvärr inställt då min hjälpare var tvungen att åka iväg på annat. Så kan det bli ibland och jag hoppas att det löser sig längre fram i veckan.

Nu – sova!

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

114,884 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>