Praktiken var bäst

Nu är min lilla praktikperiod över. Jösses så roligt jag haft. Det var jag plus tre andra klasskompisar som gjorde vår praktik på samma ställe så vi fyra fick också möjlighet att lära känna varandra bättre och det var ju en positiv bonus.

Nåväl, nu har jag fått snabblektioner om stadsbiblioteket och det har verkligen varit nyttigt och jag är helt övertygad om att jag valt rätt. Det har dels varit en hel del praktiskt arbete med diverse vanliga bibiliotekssysslor och dessutom har vi fått en hel del små inbokade möten med personal med olika specialområden för att få lära oss mer om just det området. Vi har fått lära oss om släktforskning, hur tankarna går kring medieinköp, lekt av oss i Kodoteket, och fått kika på de riktigt gamla samlingarna i arkiven. Det är minst sagt andäktigt att få kika på och i diverse böcker från 1500-talet. Utöver det gick jag också på språkcafé en kväll vilket var så himla roligt. Jag rekommenderar alla att gå på språkcafé, världens bästa grej.

Nu blir det fullt fokus på hemtentan och seminarieförberedelse de närmsta dagarna innan det är åter tillbaka till jobb och vardag på måndag.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,727 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>