När tiden snabbspolas

Veckorna går snabbt när man har roligt, eller mycket att göra. Förutom det där med barn och jobb har det varit besök på diverse vårdinrättningar. Lovisa har betat av tandläkaren och fått ordnat medicin för att förhoppningsvis få upp fokuset under skoltimmarna. Victor å andra sidan har haft sin årskontroll av hjärtat. Allt bra på alla fronter.

Helgen har varit minst lika intensiv den. Lördagen tillbringade vi på bibblan eftersom det var barnens dag där. Några timmar där och i vanlig ordning var det mamman som var tröttast. Idag outsourcade jag barnen till sin far och åkte till Älmhult några timmar. Nu var det ju inte precis någon nöjestripp utan det var fackmöte, som förtroendevald var jag kallad. Egentligen skulle jag åkt med min andra skyddsombudskollega, men hon hade blivit sjuk så våra planer på IKEA och sådär fick vi lägga på is. Jag fick dock trevligt chaufförssällskap och smet även in en snabbis på IKEA Fynd för att köpa på mig lite porslin. Jag är ju en av naturen klantig människa och tallrikar går sönder i parti och minut, men på Fynd kan man fylla en liten påse med så mycket andrasorteringsporslin man kan och betala 99 kr för kalaset. Bra deal, så nu är det lite bättre ställt på porslinsfronten.

Veckan som kommer har jag semester från jobbet och ska istället praktisera på biblioteket, det ska bli riktigt spännande och jag hoppas att det blir kul och lärorikt.

This entry was posted in ADHD, Shopping, Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,727 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>