Hej hej

Alltså, såg att jag inte har skrivit något här sen det blev nytt år och det där. Det var ett tag sedan. Så kan det ju bli när det egentligen inte händer så mycket, men ändå händer saker hela tiden.

Vardagen tuffar ju på i samma takt som vanligt, alltså helt hysteriskt. Ena veckan är det mindre jobb, men mer barn. Andra veckan inga barn, men fulltid på jobbet. Och så skola på det. Inte konstigt jag känner mig helt urlakad mellan varven.

Våren är uppbokad med massor av fackliga utbildningar. Från början rörde det sig om en utbildning, sen kom nästa och nästa och nästa. Det ska bli oerhört intressant på många sätt, men det blir ju samtidigt ännu mer att göra. Jag tycker om att ha mycket att göra så jag hoppas att det blir rimligt ändå. Utbildning innebär ju ändå ledigt från jobbet så det blir som tur är inte dubbelt där.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

117,334 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>