Fullspäckad dag

Det var minst sagt motigt att lämna barnen idag. Vi hade så himla roligt på morgonen, de lekte att det var min födelsedag så jag fick paket och de skrev kort till mig. Alla var glada och tänkt om det alltid var så bra.

Nåja, vi kom iväg till dagis efter en del om och men. Jag stressade vidare till min date på biblioteket, det skulle grupparbetas intensivt i några timmar. Vi fick en hel del gjort, men det återstår fortfarande mycket. Känns lite stressigt. Det är väldigt högt tempo i kursen organisation och ledarskap, i marknadsföring är det lite lugnare tack och lov.

Efter att ha grupparbetat färdigt stressade jag hem för att stressa vidare till jobbet. Låter sådär hälsosamt med all stress, men det blir nog bättre med det också. Jag hade dock räknat med en lugn vecka och hade bokat in mig på tre jobbpass, istället blev det en helt galen fullspäckad vecka med massor av skolarbete, tandläkarbesök och allt annat.

Jag får försöka komma ikapp lite i helgen så jag är i fas med allt. Eftersom min käre Silvio ska på fest imorgon kan han få bota baksmällan med att hänga med barnen. Bra deal tycker jag. Får se om han håller med när han fått höra planen ;) .

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,825 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>