Vilket höstrusk

Idag kom verkligen barnens nya jackor till användning. Hela dagen har det blåst och regnat. De fick softshelljackor från H&M som visserligen utlovade att stå emot det mesta, men man vet ju inte riktigt hur det blir med den saken i verkligheten jämfört med dyrare märken. Så i morse när vi skulle iväg velade jag om jag skulle ta med fleece till dem att ha under regnjackan, men sen tänkte jag att det är väl lika bra att se vad jackorna klarar. Och det gick bra, de började ju dagistiden med att vara ute i rusket och de höll sig torra så jackorna får godkänt.

På hemmafronten pysslade jag med vårt grupparbete som känns minst sagt oändligt.

Barnen hämtades på eftermiddagen och det var väl egentligen inte så mycket med det. Silvio mellanlandade ett par timmar hemma mellan jobb och fest för att vila och snygga till sig, jag passade på att klippa honom, något som behövdes ;) .

Nu har barnen kommit i säng och jag tänkte ta det lite lugnt, kanske ett glas vin. Det såg så gott ut när Silvio tog ett glas och la i lite frysta björnbär. En helt okej fredag ändå.

This entry was posted in Shopping, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,825 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>