Slöaste lördagen

Man kan ju undra vem som var ute och svirade igår egentligen. Jag hann inte mycket mer än äta frukost innan jag kände att det var dags för sängen igen. Och sen sov jag visst bort hela dagen. Nu känner jag mig lite risig i halsen och tung i huvudet så det är väl några baciller som jäklas. Victor hade en släng av feber på eftermiddagen, men det var inget som påverkade honom. Hoppas den inte kommer tillbaka, blir lite svårare att plugga på måndag med en hemmavarande pratkvarn ;) .

När jag handlade frukost i morse var de riktigt snälla och bjöd på cirkusbiljetter. Tydligen kunde man få biljetter om man handlade för vissa summor, men några frallor och juice blir ju inte så dyrt, men vi fick ändå biljetter till hela familjen. Så på tisdag blir det cirkus, skoj.

Sen har det väl egentligen inte hänt så värst mycket mer idag och kommer inte heller att göra. Får hoppas alla mår bättre imorgon, jag vill ut och röra lite på mig.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,825 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>