Ännu en fullspäckad dag

Efter att barnen lämnats på dagis försökte jag göra nytta en liten stund innan det var dags att hämta Victor för att åka till barnhab. Att de var på dagis innan dess var för att det skulle tas gruppfoto och det gillar ju barnen att ha sen så de fick vara med.
En rullstol fanns redan på plats, men den behövde lite justeringar för att passa Victors taxben, han fick även prova så att bolltäcket var bra. Så fort han provade bolltäcket sa han “vad skönt det är”. Rullstolen ska vi inte ens tala om, han sken som en sol och älskade den. Helen på barnhab är toppen och berättade för Victor och visade honom hur han skulle göra med rullstolen och täcket. Han snappade upp det snabbt.

Tillbaka på dagis visade han stolt upp rullstolen för favoritfröken och vi lyckades hitta en bra plats att ställa den på.

Jag fick stressa hem och försöka slänga i mig lunch så gott det gick och sen hasta iväg till tåget. Vi skulle ha seminarium idag med redovisning och vi var väl inte överdrivet förberedda så vi skulle sitta lite med det också innan. När den sen började fick vi veta att vår grupp inte skulle redovisa eftersom vi hade samma ämne som en annan grupp utan istället fick vi opponera på de andra, något som var sådär skoj när det var om möjligt ännu mer oförberett, men läraren tyckte att vi gjorde det bra trots kort varsel så det känns ju bra.

Hemma igen lagade vi en rätt från matkassen som var himla god så vi (de vuxna) är mätta och belåtna, Victor sov och Lovisa dissade maten i vanlig ordning. Av “salladen” blev det massvis kvar och som turvar hade vi kyklingklubbor i frysen så vi kunde komplettera och få till några matlådor också.

Vi struntade i cirkusen idag, det skulle aldrig fungera med trötta och hungriga barn.

This entry was posted in Matlagning, Skola, Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,824 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>