Sådärja

Victor är äntligen av med febern, vilket känns bra för imorgon finns det inte tid till sjuka barn, det går bara inte. Jag mår fortfarande lite konstigt, men jag kommer fortsätta ignorera det. Det går säkert över snart, det brukar det ju göra.

Jag startade dagen med att köpa skridskor. Toppen! Sen åkte vi och storhandlade lite så vi har mat i veckan. Vi kommer sen att ha matkasse varje vecka, innan var vi haft varannan vecka och den där kassen har varit saknad. Visserligen tycker vi båda att vi fixar godare och billigare mat på egen hand, men tiden och orken finns inte riktigt att planera och handla allt som behövs. Nu kommer vi ju dessutom inte att ha någon bil och utbudet i våra närbutiker är väl sissådär så det blir bra och jag tror inte att vår totala matkostnad kommer att bli högre ändå.

Efter storhandlingen gick vi ut för att åka skridskor. Den tanken var vi inte ensamma om, det var fullt pådrag på isbanan. Jag har inte åkt skridskor på 15 år så det var minsann lite vingligt, jag var ändå helt okej bra när det begav sig. Sen har jag lyckats köpa mig ett par konståkningsskridskor, det har jag aldrig åkt med innan och det kändes också lite avigt. Nåja, tyvärr blev det inte så mycket åkt sen för jag fick vrålont i fötterna mer eller mindre på en gång. Så himla synd, mina fötter är verkligen inte gjorda för att trycka ner i ett par skridskor.

Istället gick vi till en hundrastgård för att Casper skulle få röja loss lite, där var det redan två andra hundar, men det funkade bra att låta Casper vara med dem även om han tyckte att de var lite läskiga. Den ena var hur stor som helst, måste vara den största hund jag sett, helt galet, men den ville gärna busa med Casper som såg ut som en liten miniatyrhund i jämförelse.

Nu får det bli lite lugn och ro ikväll, jag är inte riktigt pigg. Huvudvärk som bråkar och sådär.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

112,085 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>