En lördag

Stadsfest, alltid ett intressant fenomen. Hannah frågade igår om vi var sugna på att mötas upp då de skulle in till stan en runda så det var ganska givet att hänga lite. Barnen vill ju verkligen göra ALLT, men hemskt så dyrt det ska vara. Minsta lilla grej kostar 30-40 kronor, med två barn kan ni ju tänka er själva. Efter mycket diskussioner hit och dit bestämde de sig för en karusell som de åkte tillsammans med Elvira. Just idag orkar jag inte ladda över bilden så det blir en tre år gammal bild på mig och Victor när vi åker samma karusell, men den gången åkte vi med Malin och Wilja.

Efter karusellåkning blev det fikapaus på Gusto och innan vi begav av oss hem igen blev det lördagsgodisinköp på Hemmakväll. Allt som allt blev det några timmar på stan och vi orkade inte gå särskilt mycket på Storgatan då det var väldigt mycket folk där så att vara ute med både rullstol, syskonvagn och två gående barn kändes som dömt att misslyckas.

 

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,964 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>