Har ni blåst bort?

Just nu pågår väl den stora stormen och visst har det rasslat en del under kvällen, men nu tycks det lugnat sig lite. Imorgon ska jag ju till Värnamo för att skriva tenta så jag hoppas att det inte är allt för svårt att komma fram. Ska åka bil dit med en annan i klassen och sen får det bli tåget hem så att jag hinner till jobbet. Bara att hålla tummarna för att allt fungerar som det ska.

Hemma försökte vi oss på att titta på Nils Karlsson Pyssling. Filmen kom förra veckan, men Victor vågade inte titta på den för han var rädd att han också skulle krympa. Idag, med hela familjen i soffan gick det bättre och det var inte så läskigt som han hade förväntat sig. Nu ligger han och sover under soffbordet. Knasiga unge. Han tyckte att stormen var lite otäck och kom inte till ro, konstigt nog gillar han att ligga på golvet, utan madrass. Knasigt, men jag får nog ta och lyfta in honom i lämplig säng nu ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,132 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>