Lilleman och BVC är klara med varandra

Idag innan jobbet var det dags för Victors sista kontroll på BVC. Det gick galant och han klarade av de olika testerna och avslutade det hela med en spruta. Det pratas ju också lite om hur barnet passar in i sociala sammanhang och dagis har väl varit lite negativa till det, men läkaren vi träffade idag tyckte nog snarare som jag gör. Att Victor är bestämd, envis och egensinnig har nog inte gått någon förbi. Det är något jag trots att det kan bli en hel del meningsskiljaktigheter ser som något bra, han är väldigt stark i sig själv och är inte någon man kan bestämma över. Han kommer klara sig fint :) .

Nåväl, jobb avklarat och det är väl inte helt trevligt att jobba i denna värmen. Vi har ju lika varmt inne på terminalen som det är ute och med ett bitvis tungt jobb blir det mycket svett och vattendrickande för att klara dagarna. I vårt nyrenoverade fikarum har vi fått AC och det känns som att gå in i ett kylskåp när man kommer upp där. Misstänker att fikarummet håller ganska normal inomhustemperatur så då kan man ju förstå hur varmt det är när vi jobbar. Nåväl, en dag kvar och sen helg.

I helgen ska Silvio jobba ett litet pass och jag funderar på att åka på utflykt till Åseda med barnen på lördag. Det är Olsmässan i helgen och på lördagen är det lite barnaktiviteter så det kanske kan vara något som passar de små. Om inte annat är det skönt att komma hemifrån, även om det är för den gamla hemorten.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,730 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>