Puh, eller mest klagomål

Jag håller på att förgås i värmen. Ingen svalka står att finna. För en himla massa år sedan jobbade jag extra på ICA-lagrets kylavdelning, 4 grader hade vi på vår avdelning. Det var riktigt skönt att jobba där i värmen även om det var lite omständigt när det blev rast och en massa lager kläder skulle av.

Att jobba nu i 30 grader är inte fullt så trevligt och det som i vanliga fall brukar kännas ganska överkomligt är riktigt jobbigt nu. Det är få arbetsuppgifter som i vanliga fall känns riktigt jobbiga och även de jobbigaste känns överkomliga, men nu i värmen är det skitjobbigt. Nåväl, det ger väl med sig det också så småningom även om jag förerdrar lite kallare temperaturer. I den här värmen vill jag hellre befinna mig inomhus med AC eller ligga i blöt i en sjö eller så. Jobbigt att sova är det också för vi har ju liksom konstant 30 grader inomhus och det påverkar oss alla.

Nåväl, nu ska jag göra ett försök att sova så att jag orkar med morgondagen också.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,681 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>