Raskt mot helg

I helgen tänkte vi oss en utflykt för barnen. Vi har pratat om Barnens gård som både ligger överkomligt nära och inte är allt för dyrt. Vi såg också att det fanns något med dinosaurier i Kalmar, men Victor var lite tveksam till det så vi börjar med Barnens gård så får vi se om han är mer sugen på dinosaurier om någon månad. Inte för att han inte gillar dinosaurier, men han är också väldigt lättskrämd så han tycker att det är trevligare att se dem på datorn eller i någon bok.

Idag hände något roligt. Silvio brukar ju vara bra på att kommentera diverse artiklar i Smålandsposten då man kan göra det via nätet och i gårdagens tidning var ens av hans kommentarer publicerad. På morgonen idag blev han uppringd av tidningen och de undrade om de kunde få intervjua honom. Det skulle handla om Araby och läget som är här då det varit en del händelser senaste tiden och även tidigare. Det ska bli kul att läsa i morgondagens tidning om vad han sagt för dumheter ;) .

Men nu är det dags att sova för att orka jobba veckans sista arbetsdag som har utlovats bli lite tuffare än de som varit nu i några veckor.

This entry was posted in Resor, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,732 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>