Helgen som gått

Silvio har haft jobbhelg så under dagarna har jag och kidsen fått klara oss själva. Det funkar ju fint det med även om vi i regel är lite oense om hur mycket jag behöver vila. Det blir ju inte så mycket sömn i veckorna för mig så på helgerna vilar jag lite extra och då är jag ju kanske inte superrolig, men vi fick ihop det.

Igår började vi med simskola, terminen är snart slut och Lovisa kommer att få fortsätta på samma nivå även nästa termin, lite tråkigt då Elvira gick vidare så de fortsätter inte tillsammans. Nåja, jag har bytt taktik och anmält henne till att gå på söndagar, jag hoppas att det kan hjälpa lite då hon brukar vara lite vrång på lördagar medans söndagar brukar humöret vara bättre så det kanske hjälper.

Efter det var vi på Grand Samarkand en vända för jag skulle festa lite på kvällen och “behövde” några öl. När Silvio kom hem åkte jag till Campus, vi skulle fira Anton som fyllt år. Det blev lagom avancerad fest, lite öl, lite folk och ingen utgång. Lite i senaste laget åkte jag hem, men en trevlig kväll var det.

Idag har vi mest hängt här hemma och pysslat lite. När Silvio kom hem åkte jag till Campus för att hämta min bil och sedan fick det bli en runda på gymet. Jag kände mig allt utom motiverad när jag åkte dit, men nu när det är avklarat känns det riktigt skönt. Jag körde ganska intensivt och varvade flera övningar så att jag aldrig vilade emellan utan höll uppe flåset. Tidsbesparande om inte annat. Träffade också på en gammal jobbarkompis som jag snackade lite med. Nästa helg tänkte jag köra ett gruppass, det fanns tyvärr inga nu i helgen på tider då jag var barnbefriad så det fick vara, men jag är sugen på lite pass också för att riktigt köra skiten ur mig. När jag gymar annars är det mer fokus på att bygga upp de delar av kroppen som är svaga för att sedan komma vidare och framför allt att förebygga skador på jobbet.

Nu taggar vi för ny vecka med jobb, skola och allt det där med vardag.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,311 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>