Bra helg med familjen

Efter en vecka med kräksjuka som härjat var det skönt att alla var friska, lönen på kontot och solen sken (nåja).

Det har vi mestadels firat med att chilla och shoppa. Inte så mycket shoppa som chilla, men ändå. Igår gick vi på stan. Jag insåg att det måste varit evigheter sen jag var där för det var en del omgjort på sina håll. Vi lyckades uträtta de få ärenden vi hade och skapa oss några fler när vi ändå var där. Bland annat hittade vi en italienare på torget, aldrig sett innan bland fiskbilar och blomtält, men där fanns en som sålde ostar och inlagda grönsaker. Vi köpte fantastiskt goda kronärtskockor och en bit ost att mumsa på. Hoppas att han är återkommande, även om plånboken nog skulle klaga då ;) .

Idag var vi till Blomsterlandet, Silvio var spekulant på tomatplantor och jag var mest spekulant. Nöjd över att jag lyckats hålla förra inköpen vid liv kände jag mig modig och köpte ett par blommor till att ha i fönstrena. Lite oplanerat blev vi även med olivträd, det ser helmysko ut, men jag antar att olivträd gör det.

Kvällen har ägnats åt lite städning, men mer om det i ett annat inlägg då jag kom på en smart grej för att hjälpa mig själv på traven.

This entry was posted in Inredning, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,733 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>