Helgen, so far

Att få en extra dag på helgen var inte helt fel. Det var en minst sagt turbulent arbetsvecka som var mentalt jobbig.

Den extra dagen inleddes med att jag skulle ta en långpromenad. Tyvärr regnade det en del så jag kom hem alldeles genomblöt och kall, men det var skönt att ändå genomföra promenaden. Efter att jag värmt upp mig med en varm dusch åkte vi till Grand Samarkand, målet var att köpa hosmedicin till Lovisa, men nu när den är inköpt slutade hon såklart att hosta. Lite annat fick vi också gjort innan vi åkte hem igen.
Sen skulle jag bara vila lite, men somnade vid 18 och sov mig natten igenom, jag måste ha varit bra trött alltså.

Efter min gigantiska skönhetssömn hörde min jobbarkompis av sig och undrade om vi inte skulle till gymet, den planen hade jag ju redan lite smått, men behövde den där sparken i baken. Det gick inte helt som planerat med både en ond handled och ett ont knä, men inte värre än att jag lyckades träna mig kräkfärdig så nog tusan tog det där träningspasset ändå. Barnen fick roa sig i lekrummet under tiden eftersom Silvio har jobbhelg. På sant lördagsmanér åkte vi till Burger King och fick oss lite till livs, älskar deras Tendergrill Chicken och inbillar mig att den är liiiite nyttigare ;) . Vi fixade även present till kalaset Lovisa ska på imorgon.

Nu börjar tröttheten sätta in igen så det får nog bli sängen för min del. Imorgon väntar ju både simskola och kalas och sen är det ju lite städning som måste tas itu med och sist, men inte minst den där förhatliga deklarationen.

This entry was posted in Företagande, Från soffpotatis till superpingla, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,685 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>