Ny vecka är alltid lite nystart

Dock osäker på vad jag ska påbörja denna veckan, men ny vecka ger lite ny energi. Främst ska det hållas hårt i plånboken, det är snart dags att slutbetala stugan vi hyr på Öland i sommar så det gäller att hålla lite extra i slantarna, men det ska nog gå bra. Så länge jag är bättre på det där med matlådor brukar det ordna sig.

Imorgon väntar även en ny runda på gymet, jag tänkte försöka åka dit direkt efter att ha lämnat Lovisa i skolan så hinner jag åka hem för att duscha och äta lunch i lugn och ro.

Idag började jag tidigt och fick således vara hemma med familjen på kvällen. Victor sa att han ville att jag alltid skulle vara hemma på kvällarna så nu bestämmer han att jag är det från och med idag. Som jag också önskar det.

Nu däremot blir det sängen med en bra bok tills jag somnar. Fint det, och måndagen är därmed avklarad.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

109,504 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>