Hallå i stugan

Det har varit fullt rulle med lite av varje senaste tiden. Nu när vi äntligen är friska igen så kommer allt vi fått skjuta på under tiden som vi varit sjuka. Det har varit mycket kring det där med skola för olika barn. Har dels rivit av ett utvecklingssamtal gällande Lovisa och det var helt klart positivt och saker börjar äntligen gå åt rätt håll. Jag hoppas att det håller i sig när det stökar till med nytt igen efter sommaren. Året i förskoleklass har definitivt varit en bra grund.

Igår var det möte med Victors arbetsterapeut och sjuksköterska för att planera lite inför skolstarten. Vår största utmaning med Victor är att få ordning på hans sömn som är så himla trasslig, eller rättare sagt den där biten med att somna. Vi ska ge oss på att prova ett kedjetäcke för att se om det kan vara till hjälp, vi har sedan tidigare ett bolltäcke, men det har inte fallit i helt god jord.

Nåväl, nu är det helg och vi kan ta det lugnt, Silvio jobbar och vi andra gör vårt bästa för att vara pigga och utvilade på måndag. Imorgon väntar simskoleavslutning för Lovisa.

This entry was posted in Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

113,439 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>