Att ha förlorat fotfästet lite

Det har varit väldigt tyst här och det finns en anledning. Inte den sortens anledning som i att jag varit upptagen med något roligt utan snarare för att jag totalt förlorat fotfästet och inte har kunnat samla mina tankar. Förra tisdagen förlorade jag min pappa. Det var inte på något vis oväntat, men ändå helt omöjligt att förbereda sig på.

Att pappa har varit dålig och att det har varit tuffa år är inget jag skrivit om här då han var en läsare och på något vis har det känt fel att han ska behöva läsa om min oro och vånda.

Nu är det dock som det är och jag är totalt vilsen i världen. Pappor ska ju på något magiskt vis vara odödliga och alltid finnas, särskilt min. Jag saknar och kommer att sakna hans omsorg, hans humor, hans förmåga att få ner min galenskap på jorden och att han alltid varit den där knäppa som avslutar varje telefonsamtal med ‘godnatt’ oavsett tidpunkt på dygnet.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur det har varit att ha haft världens bästa pappa, men det gör liksom ingen skillnad. Jag hoppas att det jag lärt mig från honom är något jag kan fortsätta leva efter och har med mig i livet.

Jag kommer att inleda min semester med att säga godnatt till pappa för sista gången.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

One Response to Att ha förlorat fotfästet lite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

70,206 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>