Semester och sånt

Nu har jag äntligen semester. Så himla skönt att bara glida igenom dagarna och göra det jag känner för. Det fina vädret var ju här innan semestern och nu är det såklart lite sämre med den biten, kanske inget som förvånar ;) .

Igår var jag och barnen hos vännerna i Ingelstad, alltid lika trevligt med massa bus för barnen och lite vuxenhäng. Nästa vecka tänkte jag och Hannah ta en kväll med semesteröl, det var ju så trevligt förra året så varför inte liksom.

Idag har vi äntligen kunnat bocka av fotografering av Victors ögonbottnar och synnerv, det har gått så dåligt med bildtagningen senaste försökten, men idag blev det förhoppningsvis bra bilder. Problemet är att hans syn inte förändras som önskvärt med glasögonen så nu undersöks det om han har något annat fel på ögonen. Jaja, time will tell. Orkar inte riktigt oroas så mycket över det, glasögon finns ju så är det inte värre än så är jag nöjd.

Imorgon åkter Victor på lite semester hos sin mormor, vi får väl se hur länge de står ut med varandra ;) . Han är hur himla pepp som helst och tycker mest det är skönt att slippa oss andra lite.

På fredag åker jag och min bror till Eskilstuna för att gå på pappas begravning. Det är något jag däremot inte är så värst pepp på, men det är ju något som ändå behöver göras för att sätta lite punkt, kunna gå vidare och sådär. Hemma igen får vi ha lite minibegravning med barnen och gå till en minneslund, tända lite ljus och sådär. Eftersom det är en bit att åka till Eskilstuna sover vi över där och åker hem på lördag igen.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

72,483 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>