Tillbaka till verkligheten

Nu är det de sista skälvande timmarna av semestern, imorgon klockan 12 börjar jobbet igen. Jag känner mig inte i närheten av redo utan hade gärna varit ledig ett tag till, typ när barnen börjat skolan ;) . Jag gillar att skrota runt hemma och pyssla lite för mig själv. Fördelen med att även Victor börjar skolan är att jag alltid kommer ha förmiddagarna för mig själv då jag kan hinna med lite så det får väl vara en halvbra kompromiss, men än är det ju två veckor kvar.

Tyvärr går ju mina planer på att bli lyxhustru särskilt bra, jag är varken gift eller har en rik karl så jag får väl snällt dra mitt strå till stacken för att hushållskassan ska räcka till allt som alla vill ha/behöver. Bortsett från det där med stora hål i plånboken har jag trivts ganska bra under min tid som student, det passar mig bra att göra lite vad jag känner för även om det kan bli aningens odiciplinerat mellan varven. Hursom, nu är det tillbaka till jobbet som börjar med rivstart, nu börjar några av årets allra jobbigaste veckor så jag misstänker träningsvärk efter morgondagens pass ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

64,525 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>