Var gör man av ett barn?

Jamen typ så.

Igår skulle jag skriva in barnens barnomsorgsscheman för nästa vecka. Då upptäckte jag att det inte fanns någonstans att skriva in Victor, annat än på kvällsavdelningen. Mycket besynnerligt. Så eftersom Silvio ändå var ledig idag fick han den stora äran att ringa runt för att reda ut var sjutton vår unge ska vara nästa vecka.

Vi kan väl säga som så, att det enda det gav var att vi vet var han inte ska vara. Han ska nämligen inte vara på dagis, för där hade de skrivit ut honom. Annat än på kvällsavdelningen. Fröken gissade att han kanske ska vara på det fritidset som tillhör den skolan som är samma som dagiset, alltså inte alls den skolan han ska gå på sedan, om ytterligare en vecka. På den skolan han ska gå på fanns inte en själ att prata med och inte heller på det fritidset som tillhör skolan han inte ska gå på.

På kommunen hade placeringsansvariga gått hem för dagen, för det handlar ju ändå om en tjänsteman på kommunen och då har man ju det käcka privilegiet att gå hem klockan 13 när det är fredag. Hon är för övrigt hopplös att få tag på annars också, tro mig, ägnade en del tid åt det för ungefär ett år sedan.

Så.. vi kan väl säga som så. På måndag klockan 11 ska jag lämna Victor någonstans, men har inte en jäkla aning om var. Och det stressar ju också eftersom det är så mycket att informera om när det gäller honom. Och man kan ju tänka sig att vi kunde varit ute i god tid och sådär, om man nu tycker att vi är ute i sista sekunden. Och då kan jag säga att vi pratade med skolan han ska gå på någon dag innan de stängde för sommaren och de hade inte heller en susning. Så.. ja, det går bra nu.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,753 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>