En helg med vildingarna

Jag blir lika förundrad varje gång över hur himla mycket energi barnen har. Jag tror att de tar min energi också för jag har då rakt ingen, känner mig snarare tröttare. Kanske inte så konstigt när det är så vansinnigt intensivt. Det har varit upptåg nonstop hela helgen och nu känner sig den här mamman väldigt slut som artist. Vila inför ny arbetsvecka var det visst inte tal om ;) .

Visst är det egentligen bra att barnen är så kreativa och påhittiga, det är ju liksom inga dåliga egenskaper. Dessvärre ställer de till med så himla mycket under tiden så jag skulle behöva vara vaken hela natten och städa. Nu är ju inte vara vaken hela natten särskilt rimligt på något sätt så det får bli lite undanröj av det värsta, det blir ju ändå stökigt snabbt igen. Lättare att städa när de inte är hemma så får jag leva i en illusion ett litet tag ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,670 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>