Bara den där sista dagen kvar

Äntligen är tiden kommen, som jag väntat. Årets semester är väldigt nära nu, bara morgondagen kvar att jobba och sen inleds fyra veckors ledighet. Har sällan behövt ledighet så mycket som nu, misstänker att jag säger så varje år, men nu behöver jag verkligen ledighet.

Helgen får vara startskottet för semester och den tänker jag tillbringa med att hinna med så mycket som möjligt och umgås med finfint folk. Det blir en bra blandning och jag behöver ju inte tänka på att vila kropp och knopp inför en ny arbetsvecka så det är bara att köra på. Jag hoppas på givande samtal och mycket skratt.

För att toppa det hela bokade jag nästa års semester… Ja, det gäller tydligen att vara i tid. Det får bli en vecka på Böda nästa år igen. Barnen har ju tjatat sen förra sommaren, men i år blir det Legoland. Nästa år däremot.. Öland igen. Vansinnigt egentligen och det kostar typ för mycket, men det får bli bra ändå.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,715 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>