Semestern härmed inledd

Helgen blev bra den. Var ute på en öl med Becca på fredagen. Det blev ganska stillsamt, båda var trötta efter arbetsdagen, men det var ändå skönt att komma ut och prata lite.

På lördagen vaknade jag tidigt och bestämde mig därför att ta itu med kolonilotten så den var fin och fri från ogräs. Det var tydligen tillräckligt uttröttande för hemma igen blev det lite sömn innan det var dags för nästa dejt. Den nästa dejten var med Hannah och vi skulle också dricka öl och prata. Tiden flög iväg fort som attan innan det var dags för Hannah att fånga en av de få bussar som gick hem. Vanligtvis har vi ju sällskap av fem barn när vi ses så det där med pratandet blir väl inte alltid så kvalitativt, men nu så ;) .
Hemma igen vilade jag ett par timmar innan jag åkte ut i skogen, alltså till ett hus i skogen, inte till en skogsdunge och tittade på när ett spel spelades igenom. Lät lagom kul kanske, men det var det. Ramlade in i hemmet igen vid 5 på söndagmorgonen och somnade mer eller mindre omgående.

Söndagen var väl inte så händelserik till en början, jag kände mig mest rastlös efter att som vanligt vakna tidigt och försökte hitta på hur mycket olika saker som helst att göra innan det blev ytterligare en runda till kolonilotten för att fixa det sista. Problemet med min lott är att den ligger i en backe så halva lotten lutade väldigt mycket. Opraktiskt vid vattning. Jag har lagt en hel del tid på att köra dit jord och försöka få den någorlunda plan och nu känner jag att jag är så i hamn jag kan bli. Lite slutfinish på det när allt odlat kommit upp ur jorden.

Kvällen ägnades åt häng med den där jag är kär i och finalen i fotbolls-EM. Var kanske inte helt fokuserad på matchen eftersom jag egentligen inte brydde mig om vilka som vann och det var roligare att prata istället.

Och så var det måndag, Silvios semester är slut och han skulle börja jobba. Det är ju egentligen hans vecka nu, men barnen är ju sommarlovslediga så jag har dem när han jobbar. Vi gick ut hårt första dagen och besökte muséet för att gå på utställningen Loranga! Loranga!. Lovisa har varit på den med skolan och ville se den igen. Jag har ju mina minnen från när pappa läste de där böckerna för mig när jag var liten, som jag älskade de där böckerna. Det blev ett kärt återseende med den världen på mitt lilla sätt.

Igår när det var tisdag bytte vi inriktning på sommarlovsaktiviteterna och provade på den nya flugan Pokèmon Go. Det var ganska kul och vi var ute och röjde i några timmar.
Kvällen ägnades åt att fira den där jag är kär i eftersom det var hans födelsedag. Inget stort, men lite middag och paket hanns med. Därefter kom Lovisa tillbaka då hon varit lite mammig och jag tackade ju inte nej till lite kvällssällskap så det var mysigt att bara vara själv med henne.

Idag har vi varit ute på promenad och lekt på lekplatser utanför vårt område. Jag var lite orolig när Victor drog iväg för vi hade inte med rullstolen och jag var rädd att han skulle bli för trött. Han tycks dock fått lite mer ork senaste tiden, inte så att han orkar springa en massa, men gå verkar fungera bra. Andfådd blir han ju såklart, men det fungerar bra ändå, det blev ju ändå ett par kilometers promenad och stopp på diverse lekplatser. Så himla glädjande att se hur han får mer ork.

Och imorgon är det onsdag.. och ptja, Lovisa vill till stranden. Misstänker att det är ett måste för det har ju inte känts som perfekt strandväder på ett par dagar och hon bara MÅSTE dit… På eftermiddagen ska jag hämta hem en diskmaskin jag hittade på en säljsida. Hoppas att den kommer att glädja mig länge ;) .

This entry was posted in Odlingslott, Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

114,884 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>