Semestervecka två inledd

Jovisst, här går tiden, men inte mycket vettigt blir gjort. Semester är ju till för total lättja ;) . Hursom, igår tänkte vi vara lite sådär lätt kulturella igen så vi besökte Kronobergs slottsruin. Kanske inte superimponerande, men det imponerar ju lyckligtvis desto mer på barn så de var nöjda skulle jag tro.
Sen tidigare ville barnen till Silvio och det passade honom efter jobbet så de pinnade över dit och jag hade helt plötsligt eoner av tid att göra vad jag vill med. Nu blev det mest en snabb städning av det värsta innan jag hamnade på donken för kaffe och samtal i ett par timmar. Hemma igen hade barnen ångrat sig gällande att sova hos Silvio så jag fick tillbaka dem.

Jag klurade lite på det där med vår stundande resa till Danmark, jag har försökt hitta information om huruvida man behöva pass eller så, även för barnen och det har varit lite tvetydiga svar. Det tycktes bäst att vara på den säkra sidan och skaffa pass så tidigt idag åkte vi till polisstationen för att börja köa innan de öppnat. Väl där gick det ändå relativt snabbt.

Lite vila och semesterläsning hemma innan vi åkte till stranden för nu var det minsann godkänt strandväder igen. Skön avrundning på dagen. Vad som händer imorgon står bara skrivet i stjärnorna.

This entry was posted in Resor, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,685 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>