Blev med husdjur

Konstiga saker händer ibland. Barnen har under ganska många års tid tjatat om diverse husdjur och hur mycket jag än älskar djur har jag varit lite emot det. Sist jag hade djur blev jag så himla allergisk och det vill jag ju inte riskera igen. Nåväl, Lovisa vill ha tamråttor och Victor en hamster.

På måndag ska Lovisa på kalas så Silvio hörde av sig och undrade om vi kunde åka idag och fixa present. Klart vi kunde det. Och när vi ändå var ute och åkte så gjordes lite andra ärenden. Ett ärende var kattmat till Silvios katt och då var vi ju liksom i en djuraffär, men en ganska tråkig djuraffär om man vill se lite djur så vi kan ha åkt till en lite roligare djuraffär. Och där fanns det ju söta djur och när vi började kika på priser inför framtiden så var det ju inte så himla dyrt heller. Och ptja, Silvio kände att han hade råd att köpa husdjur till barnen. På något vis blev det sedan så att de där djuren skulle bo hos mig eftersom Silvio redan har en katt. Och de där husdjuren blev tre stycken. Vi skulle ha två, dels för att de inte ska vara ensamma och dels för att barnen skulle ha varsitt. Sen blev det tre istället för det fanns tre kvar och det går ju inte att lämna en ensam så den tredje fick vi för halva priset.

Hursom. Nu bor det tre gerbiler hos mig. Sjukt söta och sjukt knäppa. De heter Lily (Victors), Jessie (Lovisas) och Bullen (min, oklart gällande namnvalet).

Nu håller vi tummarna för att det här går bra. Annars är det ju inte värre än att de får flytta hem till Silvio.

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

57,089 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>