Extradag med barnen

Det är egentligen inte alls min vecka med barnen, men Silvio hade sedan länge en inplanerad utbildning i Malmö som även skulle kräva övernattning så jag fick rycka in som barnvakt. Efter en del dividerande med mig själv bestämde jag mig för att ta hela dagen ledig så att jag kunde göra lite annat också. Bra val, det har varit riktigt sommarväder idag. Det firade jag med att sova och kika igenom förrådet.

Nåväl, sen hämtades barnen och vi hade sen fullt upp hela kvällen. Lovisa va väldigt pepp och hade förberett med en fredagslista fullspäckad med aktiviteter. Först fick det dock bli vila för det fina vädret hade gjort att Victor hade fått vara ute alldeles för mycket och härja på fritids och i skolan så han mådde dåligt och kräktes. Efter lite återhämtning var han dock på banan igen.
Det härliga är att barnen har varit goda vänner hela tiden, det gör ju saker och ting lite trevligare om än lite högre ljudnivå och lite mer stök ;) .

Nu sover barnen sen länge och jag ska också sova för vi har förmiddagen imorgon tillsammans också.

This entry was posted in Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

56,638 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>