Ibland blir det inte som man tänkt sig

Den här veckan började med att jag var pepp på att jobba. Det gick åt skogen ganska snabbt. På måndagskvällen fick jag göra en av de tyngsta arbetsuppgifterna på jobbet. Det uppskattades inte av min rygg. Så nu har jag varit hemma i två dagar, idag har jag kunnat vara uppe och röra mig ordentligt även om det gör ont. Jag är förmodligen en idiot som tänker jobba imorgon igen, men ibland går det över snabbt och ibland inte, det här onda som kommer och går är lite opålitligt på det viset. Annars är det väl inte värre än att gå hem igen.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,727 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>